Dometic holding

Stefan Österberg, inköpare Dometic Holding AB

”Det är otroligt tidseffektivt, idag har jag nio möten inbokade!”

Stefan Östman är inköpare på Dometic Holding AB,
han är väldigt nöjd med sitt deltagande för andra året i rad på Subcontractor Connect.

-Matchmakingen är så välorganiserad, jag kan verkligen rekommendera detta mötessätt. Det är otroligt tidseffektivt, idag har jag nio möten inbokade, säger påtagligt nöjd Stefan.

-Några leverantörer hittar man alltid, fortsätter han.

Dometic holding är världsledande leverantör av fritidsprodukter för husvagn, husbil, lastbil. De tillhandahåller även kylskåp som är specialanpassade för hotellrum, kontor, samt för transport och förvaring av medicinska produkter.

 

 

Kubalski trading

 Edward Kubalski, grundare Kubalski trading 

”Det bästa med matchmakingen är att alla är här för samma sak – att göra affärer!”

Edward Kubalski har själv deltagit på mässan som besökare sedan mitten av sjuttiotalet och sett hur den har växt och hur viktig den har blivit för många inom underleverantörsbranschen. Höjdpunkten under mässan är matchmakingen.

- Matchmakingen är ett smart sätt att träffa nya kunder. Det är otroligt tidseffektivt sätt att samla de som vill göra affärer på samma ställe. Idag har jag träffat intressanta företag från Tyskland och Indien, säger Edward grundare av Kubaliski trading.

Jag har deltagit i många år och det är alltid lika bra. Personalen är toppen, de är otroligt hjälpsamma, man känner sig väl omhändertagen” forsätter han.

Från Hälleforsnäs till Peking

Under 18 år har han byggt upp ett affärsnätverk av kvalificerade leverantörer, tillverkare och beslutsfattare. Han kallar sin företagsidé ”den smarta vägen till Kina”.

Vi hjälper dig inte bara att skapa dina detaljer/produkter, till rätt kostnad med önskad kvalitet, vi tar hela ansvaret från dörr till dörr”, berättar han.

Nytt för i år är att Kubaliski trading blivit uppköpt av ett kinesiskt bolag och målsättningen är att fördubbla omsättningen.

 

 Sem

 Karin Hansen och Cicilia Ax, inköpare SEM AB

”Det är ett väldigt effektivt sätt att hitta leverantörer på!”

SEM AB gjorde debut på Subcontractor Connect 2012. Och det var ingen tvekan om att man skulle återkomma i år.

-Då hade vi inte förberett oss särskilt noga, men testade ändå. Då träffade vi en leverantör som vi haft stor nytta av,säger Cicilia Ax.

I år har man som mål att träffa ytterligare en eller två kontakter på matchmakingen.

-Nu vet vi exakt vad vi är ute efter och talat om precis vad vi söker. Det innebär att vi kan välja vilka vi vill träffa av det utbud som erbjuds, säger Cicilia Ax.

SEM AB utvecklar och tillverkar främst tändsystem till bilindustrin.