Örebroföretag hittar ny leverantör av prototyp

Multi Trolley sökte hjälp med att hitta en ny leverantör av prototyp i Polen. Med assistans av Enterprise Europe Network i Örebro har man nu fått den levererad.

Peder Jensen, uppfinnaren av Multi Trolley, har med 35 års erfarenhet från flyttbranschen utvecklat Multi Trolleyn i sitt flyttföretag. Multi Trolley är en ergonomisk vagn som gör att man enkelt kan flytta skrymmande gods såsom skrivbord, soffor och sängar. 2010 bestämde sig Peder för att börja sälja produkten till sina kollegor i flyttbranschen men fick snabbt även förfrågningar från flyttföretagens kunder såväl i Sverige som internationellt.

För att hitta fler tillverkare i Europa tog företaget hjälp av Enterprise Europe Network (EEN) i Örebro. Tillsammans med Multi Trolley skapade EEN två affärsförfrågningar som lades ut i EENs affärsdatas. En sökning av leverantör av prototyp samt en sökning av gummilisttillverkare i Polen.

Nu har vi  fått en prototyp levererad och en gummilisttillverkare är på gång i Polen”- berättar Peder Jensen, uppfinnaren av Multi Trolley.  ”Enterprise Europe Network är en tillgång för den lokala marknaden. Utan Enterprise Europe Networks service och stöd är det nog svårt att lyckas på den europeiska marknaden” – fortsätter han.

Multi Trolley metoden som är patenterad i stora delar av världen, har uppmärksammats med flera fina utmärkelser såväl i Sverige som internationellt och säljs idag i 30 länder.