Kunskapsutbyte och samarbeten i Corona-tider

Enterprise Europe Network bjuder in företag, forskningsinstitut och sjukvården att delta i initiativet ”Care & Industry together against CORONA”. Detta är en digital plattform där man kan dela kunskap och samarbeta för att möta den vårdkris som uppkommit pga Covid-19.

Plattformen ”Care and Industry platform against Corona”  syftar till att koppla ihop olika aktörer runtom Europa för att dela kunskap och matcha efterfrågningar med tillgängliga lösningar. Målet är att samla och visa vilka initiativ, behov och lösningar som finns kopplat till sjukvården och Corona.

Hur funkar det?

Plattformen är ett digitalt matchmaking verktyg där du först registrerar ditt företag/organisation för att beskriva din expertis. Därefter beskriver du vad du efterfrågar alternativt vilken lösning (ex. en produkt/tjänst) du kan erbjuda. När du sedan hittar någon som kan matcha det du söker eller erbjuder har du möjlighet att boka in ett digital möte som sedan äger rum direkt på plattformen.

Plattformen hålls öppen till och med  December 2020.

Klicka här för registrering och mer information!