Nytt exportprogram för internationell e-handel

Driver du ett B2C-företag med e-handel och har ambition att växa internationellt? I så fall är vårt skräddarsydda exportprogram internationell e-handel något för dig!

Vi vill att fler svenska e-handlare ska lyckas på den internationella marknaden och arrangerar därför en workshopserie i tre delar med inriktning på internationell e-handel. Tillsammans med ledande experter inom området kombinerat med individuell coachning gör vi er förberedda inför er internationella e-handelssatsning!

När?

Programstart i höst med begränsat antal platser.

Låter det intressant?

Kontakta Danny Nelson, danny.nelson@almi.se, eller Maria Nordström, maria.nordstrom@almi.se, för mer information.   Exportprogrammet sker inom ramen för Regional Exportsamverkan Örebro län/Västmanland som drivs av Almi Företagspartner Mälardalen AB i samarbete med Enterprise Europe Network, Handelskammaren Mälardalen, EKN, Business Sweden, Region Örebro län samt Region Västmanland.