Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Elmia Subcontractor Connect, 10-13 november 2020

10 november, 2020 - 13 november, 2020

Elmia Connect

Elmia Subcontractor blir i år Elmia Subcontractor Connect, en digital matchmaking med ett nytt sätt för dig att synas, knyta nya kontakter och bygga grunden för framtidens affärer. I år är matchmakingen helt digital och äger rum 10-13 november, genom korta (25 min), effektiva, förbokade affärsmöten byggs grunden för framtidens värdefulla affärer!

Subcontractor Connect innebär en unik möjlighet för dig att skapa nya affärskontakter och affärer. Subcontractor Connect 2020 är arenan för möten mellan inköpare och leverantörer från hela Europa.

Så här går det till!

Du registrerar dig på eventets hemsida genom att beskriva ditt företag och vilken typ av affärssamarbete som du söker. Inom kort kommer du att kunna boka möten med utvalda företag. Varje möte är 25 minuter långt och sker i matchmaking-området på mässan 13-14 november.

För att kunna hitta företag som matchar era önskemål uppmanar vi er att registrera er så snart som möjligt. Ju tidigare vi har klart vad som efterfrågas, desto bättre matchningar helt enkelt!

Registrera dig redan idag!

Detaljer

Börjar:
10 november, 2020
Slutar:
13 november, 2020
Webbplats:
https://subcontractorconnect2020.elmia.b2match.io/

Arrangörer

Enterprise Europe Network
Elmia Subcontractor

Plats

Digitalt online