Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Webinarium med fokus på affärsmöjligheterna i Benelux

14 oktober, 2020 @ 10:00 - 11:00

Gratis
Bild på sevärdighet Bryssel

De tre Benelux-länderna, Belgien, Nederländerna och Luxembourg, utgör Sveriges tredje största handelsmarknad. Med ett geografiskt läge i hjärtat av Europa är Benelux en intressant marknad och är en knytpunkt för handel och logistik och har därmed några av Europas viktigaste hamnar, flygplatser och vägnätverk. Förändringstakten är hög i Beneluxländerna när det kommer till att anamma nya teknologier, innovation och hållbarhet – tre områden där svenska företag kan tillföra mycket värde.

Syftet med webinariet är att få ökad kunskap om affärsmöjligheter, kulturella skillnader och vad man ska tänka på för att lyckas i Benelux. Webinariet kommer även att belysa eventuella hinder vid etablering och vad man bör tänka på när/om man ger sig in på dessa marknader. Vi kommer även att uppdatera oss på det nuvarande läget kring Covid-19.

Medverkande kommer från Business Sweden och Enterprise Europe Network (EEN) i Benelux som delar med sig om hur ni ska lyckas med er satsning i Belgien, Nederländerna och Luxemburg.

Anmälan:

Webinariet är kostnadsfritt men kräver anmälan. En länk kommer att skickas ut dagen innan till dig som är anmäld via mail. Eventet kommer att spelas in.

Anmäl dig här!

Arrangör

Enterprise Europe Network Mälardalen
Webbplats:
https://eenmalardalen.se/

Plats

Digitalt online