Kvinnors företagande

Ett stort tack till er som deltog i vår undersökning under 2020!

Tack vare er medverkan kunde vi skriva en rapport som fått stor spridning i media, både regionalt och nationellt, sedan lanseringen den 1 mars 2021. Rapporten baseras på svar från alla deltagande kvinnorna kring deras företagande, drivkraft, internationalisering och finansiering. Vi är mycket nöjda med resultatet och som sagt mycket tacksamma för ert deltagande.

 

Nu satsar vi på nästa steg! Under detta och nästa år kommer vi att arrangera extra många aktiviteter som vi hoppas ska inspirera dig i ditt företagande. Exempelvis kunskapsseminarium, exportnätverk, nätverksluncher, grupper i affärsutveckling med mera. Hoppas du hänger med i vår satsning!

 

Kommande aktiviteter:

Affärsutveckling i grupp – i Västmanlands och Örebro län

Ta nästa steg i ditt företagande!
Vill du sälja mer? Få bättre lönsamhet? Börja sälja utanför Sverige? Hitta nya produkter eller utveckla befintliga? Då är vi hjälpen på vägen!

Var med i våra grupper för affärsutveckling i Örebro, med start 18 november, och i Västerås, med start 9 december – läs mer här

 

18 november: AW med Kvinnors företagande
– en helkväll med inspirerande företagare och nätverkande

Vi pratar medgång och motgång under en energifylld kväll där du dessutom har möjlighet att träffa fler kvinnor som driver företag, få tips och råd om hur du får ditt bolag att växla upp. Under kvällen streamas program mellan våra parallella event i Stockholm, Örebro och Västerås.

Läs mer och anmäl dig här:
Örebro

Västerås

 

 

Projektet är finansierat av Tillväxtverket och EU-kommissionen, genom Enterprise Europe Network.

 

 

För mer information kontakta:

Annacarin Krum-Hansen

För mer information kontakta:

Carina Lahall