Nya kontakter – nya affärer!

Vill ditt företag nå fler kunder, hitta nya leverantörer, sänka kostnader och bli mer konkurrenskraftigt?

Tillsammans med våra Enterprise Europe Network kollegor runt om i världen hjälper vi dig som företagare att hitta affärskontakter, forskningspartners, tekniklösningar på nya marknader. Vi ger dig möjligheten att söka nya leverantörer, distributörer, återförsäljare genom partnersökning, matchmaking på mässor och företagsresor.

Partnersökning

Du beskriver er verksamhet och gör en företagsprofil på de partners ni söker samt vilken typ av samarbete ni önskar. Du kan söka efter kontakter i vår kostnadsfria databas – Partnering opportunities.

Förbokade affärsmöten på internationella mässor eller matchmaking, som vi kallar det, är ett snabbt och enkelt sätt att träffa potentiella samarbetspartners. Ett unikt tillfälle att komma i kontakt med företag från hela världen samtidigt som du kan bevaka vad som händer i just din bransch. På plats möter du företag efter ett i förväg uppgjort mötesschema, tjugofem minuter är oftast tillräckligt för att bilda sig en uppfattning, sen ringer klockan och nästa möte startar.

Sök efter kommande matchmaking events https://events.b2match.com/

Företagssresor

Företagsresor är ett bra sätt att knyta kontakter mellan företag i olika länder för att på så sätt främja affärssamarbete inom en specifik bransch, vi kan erbjuda dig och ditt företag möjligheten att åka på skräddarsydda företagsresor.

Sök intressanta event runt om i världen i Enterprise Europe Networks kalendarium

Boka gärna ett möte med oss så diskuterar vi igenom era planer och arbetar fram din egen profil där du kan beskriva vad du söker och erbjuder. Det finns ett stort antal internationella företag som letar efter svenska affärssamarbeten. Kanske finns det redan ett företag som letar efter just dig?